Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Медамбулаторія №1 на вул. Лютнева, 12: ремонт у розпалі


Медамбулаторія №1 на вул. Лютнева, 12: ремонт у розпалі

Активними темпами ведеться ремонт на Лютневій, 12, де буде розташована амбулаторія №1 «Бориспільського міського центру первинної медико-санітарної допомоги». Роботи виконує підприємство БКБМ, яке виграло тендер у системі «Прозоро». Екскурсію будмайданчиком «Вістям» провів керівник підприємства Ігор Шалімов.

Проектом передбачена повна заміна комунікацій у приміщенні. Уже облаштована нова проводка, система рекуперації повітря, водопостачання та каналізації. Теплопостачання централізоване, але система опалення у приміщенні — повністю нова.
Від старого приміщення магазину «Смак» лишилася тільки «коробка» — несучі конструкції. Також зроблено новий дах, перегородки, підлога, стіни. Уже виконали всі роботи з утеплення приміщення згідно із проектом. «У приміщенні будуть встановлені сучасні системи пожежної сигналізації, відео спостереження. Передбачено пластикові енергозберігаючі вікна, зі склопакетами, заповненими аргоном — відповідно до державних будівельних норм. Не залишилося і сліду від скляних вітрин магазину, буде новий фасад. Ця амбулаторія буде сучасною міні-поліклінікою», — розповідає Ігор Володимирович.
Медамбулаторія №1 на вул. Лютнева, 12: ремонт у розпалі

Загальна площа амбулаторії — майже 400 кв м. У амбулаторії передбачено 6 кабінетів сімейного лікаря, кабінет діагностики, денний стаціонар (як у всіх медамбулаторіях міської первинки), невелика операційна. Розрахована амбулаторія на 56 відвідувань пацієнтів за зміну. Ігор Шалімов запевнив, що до 25 грудня 2018 року підприємство планує завершити всі будівельні роботи.
Нагадаємо, що після проведення тендерних торгів у системі «Прозоро» вартість ремонту амбулаторії становить 5 млн 960 тис. грн.
Медамбулаторія №1 на вул. Лютнева, 12: ремонт у розпалі

Ірина Костенко, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031