Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Будівля «Моно» отримала шанс позбутися статусу страшилки


Будівля «Моно» отримала шанс позбутися статусу страшилки

Приміщення колишньої кондитерської «Моно» є одноповерховою прибудовою до багатоповерхівки на розі вулиць Європейська та Нова. Вона знаходиться на «козирному» місці практично в центрі міста. Колись кондитерська була відомою у Борисполі — тут можна було замовити торти та інші солодощі або відсвяткувати День народження дитини. Більше 10 років тому з невідомих причин кондитерська закрилась, а будівля стоїть пусткою, жахаючи перехожих своїм обдертим виглядом. 

Днями у мережі Фейсбук з’явилися фото дописувача групи «Бориспіль для всіх» із купами сміття біля будівлі. Ситуацію з’ясовували «Вісті». 

Під час візиту до колишньої кондитерської журналісту пощастило поспілкуватися із представником нового власника, який назвався адміністратором. Він повідомив, що близько 3-х років тривала тяганина з оформленням документів на право власності, тому жодні роботи не проводилися. Зараз у будівлі ведеться прибирання і вивезення сміття перед початком ремонтних робіт. Під час візиту «Вістей» поряд із приміщенням стояла вантажівка, що приїхала забрати сміття на замовлення підприємця. Адміністратор запевнив, що найближчим часом накопичене будівельне і побутове сміття буде вивезене в повному обсязі, а роботи з приведення будівлі до нормального вигляду продовжаться.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031