Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Тест на мера


Тривалий час після виборів Бориспільська міська рада працювала як одне ціле, без огляду на політику. Мета усіх була одна — розвиток громади. Проте тривало це недовго. На 10-й сесії політика знову втрутилась у роботу депутатів.

Питань на сесії було чимало, понад 150. І з початку засідання все йшло як завжди, аж поки не дійшли до питання дитячого табору «Факел» (колись «Вишенька»). Депутатам запропонували передати табір на баланс комунального підприємства «Міські інвестиції» для його відновлення. За це рішення було віддано лише 24 голоси.
Проти даного рішення висловились партії «ЄС» та «Голос». Перед голосуванням за дане питання навіть робили перерву в засіданні. Депутати намагались переконати своїх колег із партій «ЄС» та «Голос» у необхідності підтримки рішення. Адже табір відновлять для дітей Бориспільської громади, проте порозуміння так і не знайшли.
Відкинути політику зміг лише один представник партії «ЄС» — міський голова. Володимир Борисенко підтримав рішення про передачу табору «Факел» на баланс КП «Міські інвестиції».
Як зауважують депутати, цим рішенням Володимир Борисенко склав іспит на справжнього очільника громади, який думає про її розвиток, про майбутнє, а не про якісь тимчасові політичні моменти. Тест на мера пройдено успішно — громада для Володимира Борисенка на першому місці.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031