Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У спортшколі «оселились» козаки


У спортшколі «оселились» козаки

Сходи та головна зала спортивної школи прикрасились новими зображеннями. Тепер усіх відвідувачів ДЮСШ зустрічають козаки-спортсмени.
«Ідея з’явилась раптово. Просто наскучили звичайні білі стіни. І я подумав, чим їх можна було би прикрасити? Чомусь згадався мультфільм «Як козаки у футбол грали». Ось і подумав, а чому б їх і до інших видів спорту не залучити?» — розповідає директор ДЮСШ Михайло Шкоруп.
В реалізації задуму допомогли спонсори — Ігор та Володимир Шалімови. Вони дали кошти на фарбу. Із художником допомогли в будинку технічної творчості «Евріка». За словами директора ДЮСШ, зараз готова лише частина робіт, є задум зробити один великий малюнок на сходах третього поверху — з козаками та гербом України.
Довідково. «Як козаки у футбол грали» — мультфільм режисера Володимира Дахно, знятий у 1970 році на студії «Київнаукфільм», друга історія серіалу «Все про козаків».

У спортшколі «оселились» козакиУ спортшколі «оселились» козакиУ спортшколі «оселились» козакиУ спортшколі «оселились» козакиУ спортшколі «оселились» козакиУ спортшколі «оселились» козакиУ спортшколі «оселились» козаки

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031