Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Питання каналізації поки без вирішення


Питання каналізації поки без вирішення

Питання каналізаційних стоків у Бориспільській, Гірській та Пристоличній громадах досі без вирішення. Вже відбулась повторна зустріч фахівців у Київській облдержадміністрації, але закінчилась, як і попередня — без результату.

Головна проблема — кожен бачить вирішення питання по різному. Представники Пристоличної громади більше схиляються до варіанту будівництва труби на Бортницьку станцію аерації, цю ідею також підтримують фахівці Київводоканалу. В той же час представники Борисполя наполягають на добудові міських очисних споруд, адже дивитись необхідно не лише на вартість проекту, а й на перспективу його впровадження.
«Труба — це вирішення питання зараз. Але вона фактично позбавить громади можливості розвитку. В неї є запланована потужність, і більше вона не пропустить. А що робити, коли цю потужність буде вичерпано? Прокладати поряд ще одну трубу?» — запитують фахівці.
Очисні споруди, що будувались свого часу для міста, мають набагато більшу проектну потужність, тому можуть стати вирішенням проблеми не лише зараз, але й на майбутнє. Проте цей варіант не дуже подобається представникам КОДА, адже це чималі кошти.
«Нам фактично запропонували наступне: хочете добудовувати свої очисні споруди? Беріть кредит та добудовуйте», — розповідає заступник міського голови Віталій Горкун.
Остаточну крапку в цьому питанні має поставити зустріч Бориспільського міського голови із головою КОДА. Дата поки не визначена, але саме від цих перемовин залежить, чи з’являться в Борисполі нарешті свої очисні споруди.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031