Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Коли відремонтують дорогу Бориспіль-Глибоке?


Коли відремонтують дорогу Бориспіль-Глибоке?

«У Борисполі дороги ремонтують, навіть у Воронькові полатали, і досить якісно. А з Борисполя до Глибокого не люди їздять?» — таке питання обговорювали люди на сторінці однієї із соціальних мереж. «Вісті» спробували з’ясувати, які перспективи на ремонт у цієї проблемної ділянки дороги.

Важко не помітити, коли закінчується вулиця Глибоцька, за яку відповідає місто, і починається дорога з Борисполя на Глибоке. До адміністративно-територіальної реформи 2019 року ця дорога проходила по землях Бориспільського району, за її стан відповідав Київоблавтодор. І дочекатися цій дорозі черги на ремонт завжди було проблематично. Нині землі ці належать уже Бориспільській громаді, а дорога залишилася обласною. Але виглядає вона, як нічийна. Численні вибоїни на узбіччях змушують водіїв рухатися центральною частиною асфальтового покриття, але це можливе тільки за відсутності зустрічного транспорту. Проте ями по краю дороги бувають настільки глибокими, що власники транспорту, які добре знають цей шлях, швидше пригальмують, пропускаючи зустрічний транспорт, аніж ризикуватимуть своїм залізним конем.

Коли відремонтують дорогу Бориспіль-Глибоке?

«Вісті» звернулися до представників міської влади з проханням прокоментувати, яку вони мають інформацію про перспективи ремонту дороги на Глибоке. Ситуацію пояснив староста села Олександр Сивець. Він розповів, що звернення щодо необхідності ремонту дороги автошляху (О-100406), що з’єднує село Глибоке та місто Бориспіль, писалися кожного року. Дорогу періодично латали, але цього вистачало ненадовго. Було відповідне звернення від старости і на початку цього року. А у квітні вже мешканці Глибокого підготували колективне звернення до міського голови з проханням посприяти у ремонті дороги. Звернення підписало більше двох з половиною десятків жителів села. Паралельно чергову службову записку написав і Олександр Сивець.

На звернення людей і на службову записку надійшла відповідь, що від імені виконавчого комітету Бориспільської міської ради їх заяву надіслано голові Київської обласної державної адміністрації Руслану Кравченку — як звернення до служби автомобільних доріг у Київській області.

«Вісті» звернулися телефоном до організації, яка виграла тендер на обслуговування автомобільних доріг у Київській області — ТОВ «Спецкомплектпостач». Інженер дільниці №3 Сергій Полтавець повідомив, що ця дорога стоїть у плані ремонту на поточний рік. Але затяжні дощі змусили корегувати графік виконання ремонту. Він також запевнив, що за сприятливих погодних умов, коли виконання робіт буде погоджене Департаментом регіонального розвитку, дорожня техніка виїде на дорогу (О-100406) Глибоке-Бориспіль ще до кінця травня цього року.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031