Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Ні» готелю для хасидів


«Ні» готелю для хасидів
Зважаючи на резонанс у суспільстві щодо теми будівництва чотириповерхового будинку для хасидів на вул. К. Маркса, 55, депутати розглянули питання позачергово.
Представник забудовника переконував, що містобудівні умови видані законно і порушень з боку ініціаторів будівництва немає. Хоча забудовник спочатку заявляв про два поверхи, а у результаті планував звести чотириповерховий готель загальною площею 3200 кв.м. За словами секретаря міської ради Ярослава Годунка, умови для будівництва такого об’єкту в мікрорайоні не створені, зокрема, немає відповідної мережі водовідведення, не обладнані парковки, під’їзди, що може створити серйозні проблеми.
Позицію щодо спірного питання висловив голова комісії з питань промисловості, будівництва, архітектури та інвестиційної діяльності Володимир Шалімов.
«Ми двічі розглядали проект на засіданні комісії, бо мали підозри, що це буде не будинок, а готель. На третій раз відправили питання на розгляд виконкому. Вважаю, що ми маємо врахувати позицію жителів міста. Якщо вони проти цього будівництва, не треба й починати».

На запитання міського голови Анатолія Федорчука, чи є правомочним скасувати містобудівні умови, що видані замовнику, начальник управління містобудування та архітектури Ігор Крикливець відповів «так». Також він зазначив, що містобудівні умови передбачені для розробки проекту, а юридичну відповідальність за дотримання всіх вимог несе проектувальник.
Депутати скасували рішення міськвиконкому від 28 січня цього року про надання містобудівних умов та обмеження щодо земельної ділянки на вул. К. Маркса, 55.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031