Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На виборах у Борисполі перемогла демократія


Вибори Президента України в Борисполі пройшли без порушень. За попередніми підрахунками, лідером виборів є Володимир Зеленський, у Борисполі це теж не стало виключенням.

«В Україні процвітає демократія, і я хотів би, щоб такий курс було збережено і надалі», — зазначив на плановій нараді 22 квітня міський голова Борисполя Анатолій Федорчук. З його слів стало відомо, що під час даної виборчої кампанії жодного разу із боку державних установ не надходили вказівки щодо проведення виборів та не було жодного тиску. «Вкотре наголошую, що по відношенню до мене під час цієї виборчої кампанії адмінресурси не застосовувались жодного разу. Мені не телефонували і не говорили:«Бери мотузку і вішайся», як це було у 2012 році. Мене не викликали до Київської ОДА і не давали вказівок щодо контролю виборів», — зазначив міський голова.

У відділку поліції міста Бориспіль зазначають, що за 21 квітня надійшло лише одне повідомлення, котре стосувалося виборчого процесу. «Чоловік звернувся до поліції із проханням розібратися, чи є агітаційний підтекст у бігбордах на трасі Київ-Бориспіль із написами «Думай». Оперативно перевіривши їх, поліція агітаційної мети не виявила», — розповів на нараді керівник патрульної поліції Борисполя Віталій Горкун.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031