Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ігор Шалімов: «Підтримка підприємців у пріоритеті, а правила — одні для всіх»


У порядку денному 76 сесії Бориспільської міської ради, яка відбулася 30 червня, питання 42 «Про надання дозволу щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди площею 1,9262 га для розміщення та експлуатації основних та підсобних будівель та споруд ТОВ «ДІТЕР» викликало бурхливу дискусію.

Факт. Власник підприємства Дмитро Солов’ян із трибуни звинуватив партію «Наш край» у затягуванні питання щодо виділення земельної ділянки й телефонному рейдерстві, хоча підтвердити факт не зміг.

Пряма мова Солов’яна: «Рік тому я придбав майновий комплекс в Борисполі. Для ремонту та будівництва необхідний дозвіл на оренду земельної ділянки, але кілька сесій по цьому питанню не вистачає голосів. Виявилося, що майновий комплекс когось зацікавив. Нам відомо, що депутатам ПП «Наш край» заборонено голосувати за виділення нам ділянки. Нам надходять дзвінки з погрозами та вимогами продати ділянку. Вважаю, що використання політичних партій при вирішенні таких питань є рейдерством».

Також Солов’ян наголосив: якщо депутати партії «Наш край» проголосують за це питання, він вибачиться.
Детально. Натомість обранці назвали таку позицію безпідставною маніпуляцією і шантажем депутатів із боку підприємців, що є неприпустимим.
Член постійної комісії міської ради з питання планування бюджету та економічної реформи Володимир Мельник доповів, що ТОВ «ДІТЕР» не надало документів щодо цільового використання даного об’єкту; невідомо, що планується будувати, якою є потужність водо- та електропостачання тощо. Відповіді на запитання Мельника Солов’ян не надав, зазначивши, що проводить дослідження.

Теза. Лідер фракції «Наш край» Ігор Шалімов, відповідаючи на непідтверджені закиди ТОВ «ДІТЕР», зазначив, що вважає підтримку місцевих підприємців головним пріоритетом своєї депутатської діяльності і водночас наголосив, що всі підприємці міста мають працювати в рівних умовах, дотримуючись норм законодавства.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031