Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Лікувальний проект «ДІТЕР» відхилили


У порядку денному сесії Бориспільської міської ради 28 липня було розглянуто питання №45 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди площею у межах 1,9262 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості товариству з обмеженою відповідальністю «ДІТЕР» по вул. Підприємницькій,1  у м. Бориспіль.

Факт. Власники підприємства прийшли з проектом будівництва лікувально-діагностичного центру на території спірної ділянки.

Детально. На минулій сесії міськради 30 червня рішення щодо передачі в оренду двох гектарів землі на вул. Підприємницькій не було ухвалено, оскільки ТОВ «ДІТЕР» не надало документів щодо цільового використання даного об’єкту.

Цього разу власники ТОВ «ДІТЕР» анонсували новий будівельний проект. Дмитро Солов’ян наголосив, що провів консультації з відомими українськими лікарями щодо доцільності будівництва потужного лікувально-діагностичного центру. Також Солов’ян повідомив, що його запросили до офісу Саакашвілі та запропонували співпрацю щодо будівництва мережевих медзакладів для проведення карантинних заходів з COVID-19. Як приклад закладу, який пропонується побудувати на спірній ділянці, власник «ДІТЕР» продемонстрував файли висотної будівлі.

Пряма мова Солов’яна: «У Києві плануються три комплекси. Я веду перемовини, щоб збудувати такий комплекс у Борисполі. Це актуально, адже поруч аеропорт, і ті, хто приїжджає, можуть обстежуватися й лікуватися. Потрібна оренда землі».

Обговорення. Ідея будівництва лікувально-діагностичного центру на вул. Підприємницькій,1 у Борисполі не викликала довіри обранців. На запитання, хто буде інвестором, яка сума інвестицій, скільки буде створено робочих місць, Солов’ян відповісти не зміг, тому депутати охрестили проект «Нью-Васюками».

Також зазначалося, що інвестиції треба вкладати в місцеву лікарню, натомість ідея збирати на території Борисполя велику кількість хворих на коронавірус є хибною. Було запропоновано створити комісію, щоб на місці ознайомитися з планом зонування, і частину ділянки виставити на аукціон.

У підсумку. Рішення щодо відведення ділянки на вул. Підприємницькій,1 у користування на умовах оренди не прийнято.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031