Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Спортшкола відкрита лише для дітей


Бориспільська дитячо-юнацька спортивна школа сьогодні працює в режимі жорсткого карантину: окрім дотримання інших санітарних норм, до закладу заборонено заходити батькам. Це стало причиною батьківського обурення, яке переросло у справжній конфлікт.

Невдоволені батьки не обмежились усними претензіями на адресу директора закладу Михайла Шкорупа — на відповідальних посадовців виконкому та управління освіти і науки посипались скарги.
Проте місцева влада підтримала позицію очільника спортивної школи. За його словами, карантинні обмеження триватимуть щонайменше до кінця року. Тож зараз директор ДЮСШ продовжує займатися господарськими питаннями, відбиваючи атаки невдоволених батьків, та потайки мріє про мурал на одній зі стін приміщення закладу.
«Рішення про заборону перебування батьків у приміщенні закладу пов’язане виключно з карантином, який переживає зараз уся країна, — пояснив свою позицію Михайло Шкоруп. — Все робиться заради безпеки та здоров’я дітей. Якщо у приватних басейнах пускають батьків на тренування дітей, то ми собі цього дозволити не можемо. Крім того, наш заклад є державним і ми маємо дотримуватися рекомендацій уряду. Чому в школах заборонено перебування батьків у приміщенні й на території закладу і ніхто не обурюється? У нас так само навчаються діти і ми відповідаємо за їхнє здоров’я. Заняття у басейні починаються о 8:00 ранку. Ми розміщуємо дітей на відстані 1,5-2 метри, щоб дотримуватись необхідної дистанції. Вже звичними є вимірювання температури та дезінфекція рук».

Акцент. На період епідемії спортивній школі довелося пожертвувати фінансовими надходженнями від оренди приміщень дорослою частиною населення. Віднедавна всі заняття для дорослих у ДЮСШ були призупинені.

 

Із Борисполя по нитці — спортшколі ремонт

Зі слів Михайла Шкорупа, на сьогодні Бориспільська ДЮСШ чи не єдина в області має гарний ремонт. До справи долучилися всі: від керівництва міста та депутатського корпусу до штатних працівників закладу.


Розповідаючи про хід ремонтних робіт протягом трьох років, впродовж яких Михайло Шкоруп очолює заклад, він із вдячністю згадує тих, завдяки чиїм зусиллям та бажанню відбулося омріяне: заклад нарешті почали ремонтувати і продовжують це робити зараз.
«Проведення ремонту спортивної школи стало можливим завдяки ініціативі та підтримці покійного Анатолія Федорчука та депутатського корпусу попереднього складу міської ради. Активну позицію та вболівання за долю закладу виявили депутати Володимир та Ігор Шалімови, відомі в місті меценати. Саме їхня переконливість відіграла доленосну роль у подальшому житті та розвитку нашого закладу», — прокоментував директор ДЮСШ.

Факт. Після 47 років застою три роки тому у ДЮСШ почалися довгоочікувані ремонтні роботи. За цей період було відремонтовано дах, приведено до ладу протипожежну систему, зроблено ремонт холу, капітальний ремонт чоловічої та жіночої роздягалень, туалету, гардеробу, тренерської кімнати команди хокею на траві, замінені вікна на металопластикові. Також було проведено ремонт басейну та здійснено заміну захисної сітки над стелею.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031