Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль ремонтуватиме сільські клуби та готуватиметься до будівництва нової ДЮСШ


Джерело: засідання виконавчого комітету Бориспільської міської ради.

Подробиці. Більшістю голосів на засіданні було прийняте рішення про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бориспільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки. Її мета – створення умов для забезпечення сталого розвитку Бориспільської міської територіальної громади. Дало надію. Передбачено виготовлення проектно-кошторисної документації щодо будівництва закладу освіти у мікрорайоні Сині балки, закладу дошкільної освіти у Соцмістечку, нової ДЮСШ та Центру розвитку дитини. Крім того, плануються реконструкції (добудови) існуючих та проведення ремонтів у закладах освіти міста та сіл ОТГ. Програмою передбачені реконструкція кінотеатру у Борисполі, капітальні ремонти будинків культури та клубів сіл, які увійшли до громади, зокрема, Рогозова, Кучакова, Городища, Перегуд, Горобіївки, Андріївки, капітальний ремонт фасаду будинку культури у Сеньківці.

Заспокоїло. Капітальний ремонт доріг у місті продовжуватиметься, буде запущено цей процес і у селах громади. У Програмі подано чіткий перелік міських вулиць, де найближчими роками буде замінено дорожнє покриття. Плануються капітальний ремонт автостоянок та будівництво об’їзних доріг у мікрорайонах Розвилка і Соцмістечко.

Порадувало. Програма містить питання забезпечення належного рівня організації автобусних перевезень, зокрема, впровадження транспортного сполучення м.Бориспіль - с.Григорівка - м.Бориспіль.

Зацікавило. Передбачається розвиток сільського туризму та туризму вихідного дня для активного та сімейного відпочинку, а також ознайомлення з особливостями національної кухні, культури, фольклору, традицій, звичаїв, народних промислів та ремесел (лозоплетіння, художньої кераміки, різьбярства, писанкарства, вишивки, ткацтва та ін.).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031