Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Оголошення Центру стерилізації та адопції


На даний час у притулку перебуває 4 собаки.

Оголошення Центру стерилізації та адопції

Красуня Альфа — собака з важкою долею, що потребує вашої підтримки. Вона пережила ДТП, пройшла курс лікування та була стерилізована. Орієнтовний вік — 2-3 роки.

Оголошення Центру стерилізації та адопції

Джек — молодий собака, що вже пережив зраду. За свідченнями очевидців, його викинули з машини на вулиці Чубинського. Кілька днів мешканка вулиці підгодовувала його та намагалася зловити, а коли не вдалося, зателефонувала до ЦСАТ. Віддається у сім’ю вже кастрованим.

Оголошення Центру стерилізації та адопції

Герда — метис вівчарки. Її підібрали на вул. Бежівка волонтери. Орієнтовний вік — 3 роки. За належного догляду та виховання вона стане відданим другом та чудовим охоронцем. Стерилізована.

Оголошення Центру стерилізації та адопції

Ще один Джек — молодий собака віком не більше одного року, який був знайдений на вулиці в середині січня. Огляд виявив, що Джек доглянутий — має міцне здоров’я, білосніжні зуби та гарну шерсть, кастрований. Знає основні команди. Пес добрий та має чудовий характер. Не адаптований до життя на вулиці. Привітний до собак, кішок та інших тварин. Любить гратися з дітьми. Стане добрим та відданим товаришем та улюбленцем всієї родини.
Умови прилаштування: собаки віддаються у відповідальні родини, які зобов’язуються в подальшому займатися твариною та лікувати у разі необхідності.

Якщо ви маєте додаткові питання чи хочете взяти собаку із притулку, телефонуйте за номером: 068 917 09 09

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031