Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В останню путь проводжали героїв — бійців ДУК «Правий сектор»


В останню путь проводжали героїв — бійців ДУК «Правий сектор»

В останню путь проводжали героїв — бійців ДУК «Правий сектор»

Юрій Олегович Самойленко (Янів) та Олександр Олександрович Савчук (Сава) віддали свої життя, звільняючи Україну від окупантів.

Разом із загальною ейфорією від того, що Збройні Сили України наступають і виганяють ворогів із нашої землі, ми отримуємо сумні вісті — Україна втрачає кращих своїх синів. 13 вересня 2022 року у Борисполі прощалися з двома бійцями шостого окремого батальйону Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» — Юрієм Самойленком та Олександром Савчуком. «Хлопці загинули, виконуючи бойове завдання на Харківському напрямку. Завдяки мужності цих воїнів залишилися жити їхні побратими», — така скупа інформація прозвучала під час прощання.

Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, промовляючи слова співчуття, наголосив: "Героями не народжуються, ними стають саме такі хлопці, які зі зброєю в руках боронять рідне місто та всю Україну. Ми їм за це безмежно вдячні. Гине цвіт нації...

Щирі співчуття родинам — вони втратили найцінніше».

Побратим загиблих героїв, сержант шостого окремого батальйону Правого сектора Юрій Ликов був зовсім небагатослівним, але наголосив: "Вони загинули, визволяючи Україну. За ці смерті ми відповімо справами. Ми помстимося за кожного".

За православною традицію, поминальний молебень за полеглими героями відслужив протоієрей отець Михаїл — настоятель Храму Святого Духа, що почали будувати біля Рогозівського цвинтаря у місті Борисполі. Нині він є духовним наставником ДУК Правий Сектор.

Церемонія прощання проходила на території Книшового меморіального паркового комплексу. Люди, які прийшли провести бійців у останню путь, на колінах зустрічали і проводжали героїв. Поховали полеглих на їхній малій батьківщині. Після прощання домовина з тілом Юрія Самойленка поїхала до села Ревне Бориспільського району, а Олександра Савчука відправили до Обухова.

Герої не вмирають, але як же боляче, коли сім’ї втрачають найрідніших, коли ми втрачаємо захисників, які стали рідними для кожного з нас.

В останню путь проводжали героїв — бійців ДУК «Правий сектор»

В останню путь проводжали героїв — бійців ДУК «Правий сектор»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031