Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ігор Шалімов: «Ми зібрали найкращу команду за всю історію Борисполя»


Моя позиція така: в першу чергу при виборі люди мають дивитися на команду і на людей в цій команді. Ми дуже ретельно підбирали людей. У нас найкраща команда. По кожному ми радилися з бориспільцями.

Для розмови з лідером команди «Слуга Народу» у Борисполі Ігорем Шалімовим  зустрічаємося на ПрАТ «Бориспільський комбінат будівельних матеріалів» — підприємстві, яке він очолює вже майже 10 років. Саме зараз тут встановлюють нову високотехнологічну лінію за допомоги іноземних фахівців.

— Багато людей хотіли, щоб ви балотувалися на голову Бориспільської ОТГ. Чому не пішли?

— Я не можу покинути виробництво, хочу й надалі його розвивати. На сьогодні це півтисячі працівників. У мене є велика мрія: щоб із Києва їхали на роботу до Борисполя, а не наші мешканці вставали о п’ятій ранку, аби добратися на роботу в столицю.

До речі, а чому ви залишилися в Борисполі?

— Коли був малий, то дуже хотів  мешкати в Києві. Не повірите, але у 12 років я сам знайшов учителя, який давав мені уроки програмування. На той час перші курси програмування відкрились на базі 5-ї школи. Я цим дуже загорівся і  хотів вступати до Київського політехнічного університету на програмування. Але доля склалася так, що у 14 років, після закінчення 9 класів у Бориспільській школі №8, я вступив до Київського військового ліцею імені Івана Богуна. До речі, при нагоді хочу подякувати моїм вчителям за знання, які вони дали та велике добре серце!

Не віриться, що 14-річний юнак захоче добровільно погодитись на казармений режим і пройти в такому віці практично службу в армії. Вас не примушували?

Так, ви правильно сказали: це практично  два роки армії. Життя в казармі, підйом о 6-й ранку. Але кажу як є: це було моє рішення і я на ньому наполіг! Конкурс в ліцей Богуна тоді був 11 осіб на місце, тож я дуже серйозно готувався.

Ігор Шалімов — курсант Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

— Чи просто було змиритися з тим що твої друзі ходять на дискотеки, а ти бігаєш щодня крос по 5 км ?

— Я жодного разу не пошкодував про своє рішення. Я навчився дисципліні та роботі в команді плече до плеча. У дитячому віці я відкрив для себе дорослий світ — світ важкої праці та можливостей. Два роки в казармі для 14-річного юнака – це те, що формує риси характеру — порядність, чесність, відповідальність — на все життя.

Мало хто знає, але у 2000 році я брав участь у параді до Дня незалежності України в Києві у складі батальйону ліцеїстів КВЛ. Це залишиться в моєму серці на все життя.

Після військового ліцею імені Богуна я продовжив навчання у військовому ВНЗ, де і здобув першу вищу освіту. А потім пішов працювати на будівництво майстром будівельних робіт, тож перший досвід я здобув на реальній роботі.

На БКБМ де на той час працювало 20 осіб. я прийшов у 2011 році, Фактично підприємство було банкрутом. Ми разом із командою поставили підприємство на рейки сталого розвитку. Хто працював на виробництві, той мене зрозуміє. І знову ж таки – це податки в бюджет міста.

На сьогоднішній день комбінат є лідером виробництва будівельних матеріалів у нашому регіоні. Якщо ми хочемо, щоб до нас ішов інвестор і створював нові робочі місця, ми маємо йому запропонувати якісні будівельні матеріали.

«Це найсучасніша лінія, яких в Україні лише декілька. Вона гарантує не лише високу якість матеріалів, але й нові робочі місця для громади», — коментує Ігор Шалімов, не припиняючи роботу.

— Ви не йдете на голову, але є першим номером у команді «Слуги народу» в Бориспільській ОТГ…

— Так. Я хочу створити для Борисполя й громади найкращу команду в історії міста. Я не хочу чути, що в Київській області найкращі міста  – Буча й Ірпінь. Найкращим містом в області буде Бориспіль. З новими школами, садочками, парками, зонами відпочинку, з нормальними дорогами і  якісними комунальними послугами.

Ми створили групи фахівців по напрямках і розробили  першочергові головні кроки: повернення аеропорту «Бориспіль» як платника податків до Бориспільської ОТГ, створення на території  громади Центру надання адміністративних послуг (з представництвом у кожній громаді, яка приєдналась), створення зручної транспортної логістики всередині ОТГ та термінова добудова північної та південної об’їзних доріг навколо Борисполя, будівництво розвантажувальних підстанцій для збільшення потужності, ліквідація нелегальних сміттєзвалищ, створення мережі зон відпочинку та оздоровлення на базі 32 озер та 16 лісопаркових зон, запровадження муніципальної програми «Безпечне місто», яка передбачає встановлення новітньої системи відеоспостереження по всій Бориспільській ОТГ.

— Як ви співпрацюєте з іншими партіями, як плануєте працювати і об’єднуватися в Бориспільській раді?

— Моя позиція така: в першу чергу при виборі люди мають дивитися на команду і на людей в цій команді. Ми дуже ретельно підбирали людей, по кожній кандидатурі радилися з бориспільцями.

А голосувати потрібно не за «Європейську Солідарність», «Батьківщину» чи  команду «Слуги Народу» – голосувати потрібно за людей, які в цій команді. А взагалі я вважаю, що в міськраді має працювати одна партія – партія Борисполя, бо не політичні партії будуть працювати на громаду, а конкретні люди. Я не хочу, щоб міська рада була місцем постійних скандалів і сварок. Вона має стати місцем роботи, а не політики. Переконаний, що так і буде.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031