Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Політсили Борисполя підтримали єдиного кандидата на посаду голови громади


17 січня 2021 громада буде обирати голову Бориспільської ОТГ. На сьогодні вже закінчилася реєстрація кандидатів. Хто посяде місце очільника Бориспільської громади? Від рішення виборців залежить майбутній розвиток міста та сіл громади.

Розуміючи важливість події, лідери партій «Батьківщина», «ОПЗЖ», «Слуга Народу», «Наш край» об’єднали свої політичні сили та підтримали єдиного кандидата — Владислава Байчаса.

МЕМОРАНДУМ
про об’єднання політичних сил для підтримки єдиного кандидата на виборах Бориспільського міського голови 17 січня 2021 року

Зважаючи на політично-економічну ситуацію, що склалась у Бориспільській громаді у зв’язку зі смертю міського голови Анатолія Федорчука, усвідомлюючи небезпеку дестабілізації політичної ситуації та відчуваючи всю відповідальність за майбутнє і розвиток громади — ми всі, що нижче підписалися, прийняли рішення об’єднатися, аби нашу громаду очолив досвідчений управлінець та справжній професіонал.
Ми вважаємо, що у Бориспільській громаді немає місця політичному розбрату. Пріоритетом має бути вирішення проблем нашої громади та захист інтересів її мешканців.
Враховуючи вищевикладене: ЗАЯВЛЯЄМО ПРО ПІДТРИМКУ ВЛАДИСЛАВА БАЙЧАСА
як єдиного кандидата на посаду Бориспільського міського голови від місцевих політичних сил, представники яких підписалися нижче.
Закликаємо всі політичні партії приєднатися до підписання цього Меморандуму.

ПП «Наш край» В.І. Шалімов
ПП «ВО «Батьківщина» В.Г. Сидоренко
ПП «Опозиційна платформа – За життя» М.І. Грона
ПП «Слуга Народу» І.В. Шалімов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031