Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Хто такий Байчас? БАЙЧАС бандит ЧИ НІ?


— Владиславе Михайловичу, розкажіть про себе: де пройшло ваше дитинство, яку закінчили школу, хто ви за освітою.
— Народився 28 червня 1970 року у Борисполі. Дитинство пройшло у рідному місті. Закінчив Бориспільську загальноосвітню школу №8. Після школи пропрацював один рік і пішов у армію, де служив у прикордонних військах.

— Якою була ваша перша робота?
— У 1990-х роках прийшов із армії і одразу пішов працювати водієм в аеропорт. А в 1992 році відкрив власний бізнес із продажу паливо-мастильних матеріалів.
— Розкажіть, з чого все починалось?
— Батьки дружини мого рідного брата займались паливом, і вони запропонували теж спробувати себе у цій сфері. Оскільки заправних станцій тоді ще не було, я взяв у оренду бензовози. Розміщували їх просто на дорозі й за певну плату заправляли автомобілі. Пізніше займався оптом. А в 2000-2001 роках побудував власні автозаправки, взявши кредит.

Розпочинав трудову діяльність у дуже складній сфері у буремні 90-ті роки, тому часто доводилось захищати свій бізнес.

— Вас називають нафтовим магнатом. Ви знаєте про це?
— Так, адже у 2002 році я став головою правління ВАТ «Євронафтопродукти». Це приватна нафтобаза в Борисполі. А коли у 2010 році я став депутатом і мене обрали головою Бориспільської районної ради, я звільнився з цього підприємства.
— Зважаючи на такий шлях становлення вас як підприємця, чому з’явилось кліше «Байчас — бандит»? Звідки це пішло?
— Я захоплювався боксом у 90-ті роки. Тоді всіх, хто займався боксом, називали бандитами. Через травму перестав займатися професійно, тому спорт був моїм хобі.
А мій образ бандита створили дещо пізніше. Усе досить прозаїчно. У мене є друг Сергій Міщенко. Після того, як він став депутатом Верховної Ради України, у нього з’явилось багато опонентів. І, оскільки очорнити його за щось було важко, адже він не займався жодними брудними справами, то політтехнологи опонентів створили з мене (бізнесмена та його друга) образ бандита. Все це, щоб очорнити Міщенка.
Взагалі я розпочинав трудову діяльність у дуже складній сфері у буремні 90-ті роки, тому часто доводилось захищати свій бізнес. Бувало, що до бензовозів під’їжджав крутий автомобіль і вимагали гроші. Інші — заправляли авто, але не розраховувалися. І я особисто їздив і розбирався з усіма цими ситуаціями.
Але якщо я бандит, то чому проти мене не порушено жодної кримінальної справи? ЖОДНОЇ! І це легко можна перевірити у відкритих джерелах.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031